Letní voda 2020

Přátelé, kamarádi!

Začínají se množit dotazy kdy, kam a jak se pojede letos na vodu. Takže:

Pojedeme v týdnu od 18.7. do 25.7. na Lužnici. Vzhledem k tomu, že variant sjíždění Lužnice je hned několik, můj velice předběžný, kostrbatý a rozhodně ne jediný možný a správný nástřel by byl asi takovýhle:

Sejdeme se v sobotu 18.7. v kempu v Suchdole nad Lužnicí /…tam bych si teda, být vámi, nechal dovézt lodě…/

Neděle 19.7.Suchdol – Majdalena – cca 11,5 km na rozpádlování

Pondělí 20.7.Majdalena – rozvodí Mláka – asi 14,5 km

(protentokrát bych se na Starou řeku vyprd – nebudem muset řešit návrat ze Staré Hlíny, převoz lodí zpátky – a peklování s děckama v blátě, roští a komárech – ledaže bychom jeli po Staré dál, což, myslím, nestojí za to… …a zamířil bych na Novou řeku a Nežárku)

Úterý 21.7.Mláka – Hamr – trošku delší kósek, asi 20 km

Středa 22.7.Hamr – Veselí nad Lužnicí – 8,5 km, nebo až do Dráchova – 14 km

(Buď ještě ten den a nebo ráno přejezd do Tábora – tady právě vůbec nevím, co s loďma z půjčovny – ale úsek Veselí – Tábor je dost neskutečnej vopruz…)

Čtvrtek 23.7.Tábor – Saloon Lužnice – 13,5 km

Pátek 24.7.Saloon Lužnice – Bechyně – buď k mostu (cca 15 km), nebo na Zářečí – sběrné místo Samby (asi o kilák dál)

V Bechyni není kemp – museli bychom se někam vrátit. Buď na poslední tábořiště, nebo třeba až do Tábora na Harrachovku. Nebo frčet dom, jak bude ctěná libost…

Netvrdím, že to není kravina. Neověřoval jsem ani, jestli všechny ty kempy fungujou, ani jestli se všude nechají dovézt a odvézt lodě a jestli přesun auty i s loďmi z Veselí do Tábora je pro nás reálný, realizovatelný a stojí nám za to. Takže tento můj canc předkládám k diskuzi a připomínkování. Bylo by fajn odbýt si to teď, než vyrazíme, tak, abychom si na vodě mohli užít opravdu jen vodu a nemuseli řešit, že ten si nechal doručit loď blbě, nebo tamten ji má vrátit jindy a jinam 🙂

Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *