Galavečer 2017

P1170917Vážení přátelé!

Rok se sešel s rokem a něco – a pomalu se přiblížil další z našich tradičních mejdanů, takzvaný Galavečer. Jak jsme ke svému překvapení zjistili, ti z nás, kteří na základní škole příliš nedávali pozor a nenaučili se počítat dál, než do deseti, budou mít od příštího ročníku problém. Ano – letošní totiž bude už desátý! Proto jsme se rozhodli, že tentokrát zavzpomínáme a vrátíme se na samý začátek. Někteří z vás si jistě ještě vzpomenou, proč akci nazýváme tak, jak ji nazýváme. No jistě! První ročník u Pavly v Michalovicích totiž probíhal v těžce nóbl stylu. Přijíždějící vítala a uváděla dovnitř hosteska, do domu se vstupovalo po červeném koberci, cinkalo šampaňské a všude se to hemžilo elegantními a galantními pány a překrásnými dámami v nákladných róbách.

Rozhodli jsme se, že letos se vrátíme k témuž stylu. Takže, dámy a pánové, můžete pomalu začít promýšlet garderóbu. Času je ještě poměrně dost. Z původního termínu 11.3. totiž sešlo, protože Dejf, nemaje zřejmě nic dostatečně reprezentativního v šatníku, pokusil se nadcházející akci oddálit tím, že na sebe nechal v lese spadnout strom a toho času se nachází doma v posteli a ještě nějakou tu chvíli tam stráví (Dejve, sorry, ta moje větvička už je asi celkem podříznutá, co?).

Každopádně – v tuto chvíli (i přesto, že to vypadá, že Bába se přižene rovnou z letiště) máme zamluvenou sokolovnu ve Vršovicích – a to na 1.4. 2017.

Tak s tím počítejte. Přesný začátek a další podrobnosti postupně dodáme.

Budeme se těšit.

Vaši WorWaní

Záložka pro permanentní odkaz.

2 reakce na Galavečer 2017

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *