Malinko militantní feratová agitačka :-)

(sesmolil Míla  –  proč být skromným  –  redaktor desetiletí :-)))

Toto není článek, toto je výzva 😉

Kamarádi, Worwani. Kayaking je součástí jakéhosi životního stylu. Stylu, který má blízko k překonávání sama sebe, blízko k přírodě, společným výletům, posezení při večerním grilování, … Předem předesílám, že bych velice nerad, aby z následující nabídky někdy vyčetl, že bych chtěl měnit ráz doposud zaběhnutých a musím říct, krásně fungujících akcí.

Poslední cca dva roky jsem do svých outdoorových aktivit zahrnul i zdolávání větších či menších alpských vrcholků na zajištěných cestách, tak zvané via ferrata. Předpokládám, že většina z Vás ví, či tuší, takže se nebudu moc rozepisovat. Je to aktivita bezpečná, v celé škále obtížností, plná krásné přírody, zakončená klasickým plácnutím na vrcholku.

To co chci tímto článkem nabídnout je naplánování, zaškolení a organizaci jednoho dne z některého z našich výletů. Naše vodácké výlety se většinou směřují do míst, která jsou bohatá nejen na vodácké zážitky, ale i na ferratové cesty.

 

 

Zde malé vnadidlo 🙂                                                                                                                                                                                          fer2fer3fer1 fer4

Záložka pro permanentní odkaz.

Jedna reakce na Malinko militantní feratová agitačka :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *