Slovinsko – návrh

Přátelé, kamarádi!

1_73458Anžto mám zápěstí v háji a nemůžu nic dělat, konečně jsem usedl k internetu a začal tak trochu dumat o naší velikonoční cestě za vodou. No – doufám teda, že vůbec budu moct jet, ve středu jdu s tou rukou k doktorovi a trochu mám strach, co mi řekne… Každopádně – tady je takovej malej návrh, kdyby se vám cokoli nezdálo, řekněte, předěláme 🙂Jedeme jenom na čtyři dny (odjezd čtvrtek 17. 4. večer, návrat pondělí 21.4. v noci). To je trochu málo na to, kolik je tam řek. Rýsuje se mi to takhle:

Nejblíž máme řeku Savinju, kdybychom jeli na Maribor, máme to cca 580 km. Tam bych asi začal. Má to bejt voda WW 2-3 (5). Ta pětka se dá ošulit tak, že se nasedne pod ní, je to někde hned po začátku. A nebo to prostě nakouříme, rozbijem si huby a rozpádlujem se pak holt až o kilák dál 🙂

Pak by se dalo přejet do kempu Šobec (asi 80 km), poblíž kterého se potkávají Sáva Bohinjka a Sáva Dolinka. (Na Dolince můžem sjet až 15 km WW 2-3, na Bohinjce 4 km WW 2-4, případně nějakou WW 1-2, dle momentální chuti) Někde tam poblíž teče taky ta Kokra, co o ní Bába pořád básní (nástup asi 45 km od kempu, 26 km WW3). Každopádně tam můžem asi strávit jenom jeden den, takže budem muset vybrat jen něco, nebo něco spojit.

Večer bych přejel zase asi 80 km do Bovce, v neděli dal nějakej rozumnej úsek Soči (buď Čezsoča – slalomka – celkem 14 km WW 1-4, nebo hořejšek – Čezsoča – 8 km WW 2–4, nebo to nějak nakombinovat… ) a v neděli bych jel Koritnicu + další dva kiláky od soutoku (7 km WW 2-4) a pak hurá dom.

Rozhodně to nestihneme všechno. Nemusíme to ani jet v tomhle pořadí, můžem začít v Bovci a vzít to obráceně, nebo nemusíme vůbec dojet na Savinju, můžeme jet i lehčí úseky, případně i těžší (to za sebe vidím asi dost blbě…), zkrátka jak budete chtít. Bylo by celkem fajn, kdybyste nahodili svoje představy, ať se nám to líbí všem 🙂

Bližší informace jsem vložil sem:

 

Záložka pro permanentní odkaz.

3 reakce na Slovinsko – návrh

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *